Congresul Civilizatiei Traco-Geto-Dacice 2016

dacologie congres buzau

Fundaţia ORIGINI CARPATICE BUZĂU organizează la Buzău în zilele de 7 – 10 iulie 2016

CONGRESUL CIVILIZAŢIEI TRACO – GETO – DACICE – Ediţia 2016  sub genericul „RELIGIA LA GETO – DACI”

— Deschiderea oficială a Congresului va avea loc joi, 7 iulie 2016, ora 10,00 în Parcul Crâng la Obelisc.

Tema centrală „RELIGIA LA GETO-DACI” își propune să recupereze, în planul Înaltei Spiritualități, conceptul UNICULUI DIVIN, CAUZĂ și SURSĂ a creației cosmogonice în viziunea ancestorilor CIVILIZAȚIEI CARPATIENE.  Acest concept, după cum se va vedea, a stat la baza gândirii creaționiste în filosofia și teologia Erei Vechi, și a constuit fondul de Credințe pentru religiile monoteiste.

Tema va fi dezvoltată complementar și cu secțiunile: ”REGALITATEA LA GETO-DACI”, ”GETO-DACII ÎN CONȘTIINȚA EUROPEANĂ” și ”GETO-DACII ÎN GÂNDIREA ȘI OPERA LUI MIHAI EMINESCU”, pentru a permite amplificarea dezbaterii unor subiecte excepționale angajate în sesiunile anterioare.

Update:  Pentru că „Dacia Revival” International Society New York a decis sa nu se implice in organizarea acestui eveniment, Fundatia Origini Carpatice Buzau va continua organizarea Congresului Civilizației Traco-Geto-Dacice prin membrii săi sub denumirea „CONGRESUL CIVILIZAŢIEI TRACO – GETO – DACICE” – Ediţia 2016  sub genericul „RELIGIA LA GETO – DACI”

Vezi aici Programul Congresului de Dacologie – Ediția 2016

Detalii despre Congresul de Dacologie 2016