Restituiri imaginare – Expoziție de grafică și pictură în Buzău

vernisaj-buzau-restituiri-imaginare-galeriile-de-arta-2016-februarie

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Buzău și Fundația Origini Carpatice Buzău organizează expoziția de grafică și pictură:

„Restituiri imaginare”

Proiectul „Restituiri imaginare” își propune să aducă în atenția publicului monumente de arhitectură emblematice, aflate în patrimoniul cultural național aparținând orașului Buzău, redate în viziunea artiștilor plastici profesioniști.

Lucrările sunt realizate de membrii ai UAPR Filiala Buzău: Boglár Bálasz, Alina Barbu, Vasile Tudorică, Valeriu Șușnea, Ana-Maria Bogleș, Miruna Blănaru, Alexandra Mihai Coman, Monica Staicu, reprezentând clădiri precum: Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu”, Palatul Comunal, Strada Cuza Vodă, Cercul Militar, Palatul Arhiepiscopal, Vila Albatros, Gara Buzău, Biserica Banu, Bufetul Crângului, Colegiul Național „B.P. Hasdeu” etc.

Proiectul este coordonat de prof. dr. Valeriu Șușnea, președintele Filialei UAPR Buzău.

Vernisajul expoziției va fi vineri, 5 februarie, orele 13:00, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” Buzău, sala parter și va rămâne deschisă până pe data de 4 martie 2016.

Adresa galeriilor de artă: Bd. N. Bălcescu, bl. Crinul Alb, parter; tel. 0238 435 415